Gas en hout in 1

Gas en hout in 1

Unieke haard die op gas en hout kan branden

KombiFire heeft een unieke haard gelanceerd die het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. De haard kan zowel op hout als op gas branden. De consument kan zelf switchen van gas naar hout en van hout weer naar gas. Dit is mogelijk gemaakt door het speciale gepatenteerde KombiFire-wisselsysteem.

Welke haard past bij u?

Vaak vinden mensen het lastig om te bepalen welke haard het beste bij hen past. Vaak hangt de keuze ook af van het moment, bij kerstavond past de authentieke sfeer van houtvuur, na een lange werkdag is gemak natuurlijk erg belangrijk. Verschillende voorkeuren voor gas of hout binnen een gezin leveren ook vaak moeilijkheden bij de keuze op. Door de KombiFire behoren deze zaken tot het verleden. De positieve kanten van beide vuren komen optimaal uit in één uniek gepatenteerd wisselsysteem.

KombiFire is gebruiksvriendelijk en veilig. Het systeem voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is o.a. door SGS en KIWA goedgekeurd. Tevens is het CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.

openhaard

Mogelijkheden van onze haarden

De KombiFire is na een ontwikkelproces van 6 jaar in Nederland op de markt gebracht. De focus ligt op het segment “gas- en houtcombinatie” maar het aantal verschillende modellen is toch zeer uitgebreid. Zo is er een brede “Panorama XL variant” en een wat traditionelere “Original-haard”. Ze kunnen worden geleverd in een front, hoek of 3 zijden open opstelling. Er zijn 6 basismodellen die naar eigen wens kunnen worden ingericht, van de binnenafwerking tot de vuurkorf.

combi2

Om deze reden is de KombiFire zeer geschikt voor ieder interieur. Standaard is de haard uitgerust met een afstandsbediening.

Voor meer informatie over KombiFire, kunt u kijken op http://www.kombifire.nl