Haardaccessoires

Bij Jansen Haarden & Kachels kunt u niet alleen terecht voor sfeerhaarden, kachels en schouwen, maar ook voor een grote hoeveelheid haardaccessoires. Allerlei benodigdheden voor in of bij uw haard, worden door ons aangeboden. Mochten wij onverhoopt toch iets niet op voorraad hebben, zorgen wij ervoor dat de accessoire direct wordt besteld, zodat u het snel in huis heeft.

Talloze accessoires en rookafvoer materialen

Talloze tangen, poken, vuurschermen, haardbokken en haardmanden zijn in ons assortiment opgenomen, waardoor er altijd passende haardaccessoires voor u beschikbaar zijn. Daarnaast beschikken wij ook over diverse rookafvoer materialen. Voor zowel de enkelwandige- als dubbelwandige schoorsteenkanalen hebben wij verschillende materialen beschikbaar om uw haard compleet te maken. Door onze jarenlange ervaring en kijk op kwaliteit, bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige materialen en haardaccessoires van topmerken.

Categorieën haardaccessoires

Hieronder vindt u de verschillende categorieën van onze haardaccessoires. Klik op een categorie om de producten te bekijken die we aanbieden.