Sfeerhaard

Creëer warmte en sfeer

Bent u op zoek naar een haard die niet alleen warmte, maar ook sfeer in uw woning creëert? Dan is een sfeerhaard de juiste keuze.Jansen Haarden & Kachels, specialist in kachels en haarden, kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen uw wensen en voorkeuren in kaart brengen, kijken naar de stijl van uw woning en op basis daarvan brengen wij een gedegen advies uit. Kijk eens op onze website naar een aantal voorbeelden van een sfeerhaard. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan plannen wij graag een afspraak met u in om persoonlijk uw wensen te bespreken.

Sfeervolle houtkachel voor uw interieur

Een sfeerhaard zorgt voor een sfeervol stijlelement in uw interieur.Jansen Haarden & Kachels is al jaren expert op het gebied van haarden en wij zijn door onze rijke ervaring in staat om elke sfeerhaard te creëren die u wenst. Daarbij maken we onderscheid tussen gashaard en een houthaard, die beide voor een unieke sfeerverwarming kunnen zorgen. Iedere sfeerhaard van Jansen Haarden & Kachels is uniek in stijl en karakter, waardoor u altijd iets naar uw smaak kunt vinden in ons uitgebreide assortiment.

Gashaard of gaskachel

Wilt u een sfeerhaard maar niet het gesjouw met houtblokken? Kies dan voor een sfeerhaard op gas. U hoeft enkel een knop in te drukken en uw haard gaat aan. De leidingen worden nauwkeurig weggewerkt in de vloer, zodat de gashaard niet te onderscheiden is van een houthaard. Tevens kennen dit soort haarden het voordeel dat ze vrijwel direct warm zijn en een hoog rendement hebben.

sfeerhaard

Houthaarden

De gebruiksvriendelijkheid van de houthaarden van Jansen Haarden & Kachels is tevens erg hoog. U kunt eenvoudig de luchttoevoer afstellen en de gewenste temperatuur instellen. Het voordeel van onze houthaarden is dat deze zowel convectiewarmte als stralingswarmte afgeven. Op basis van de grootte van de ruimte kunnen wij adviseren welke sfeerhaard met hout het meest geschikt is.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een sfeerhaard van Jansen Haarden & Kachels? Wij komen graag bij u langs om te bekijken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring kiezen wij samen met u uw ideale sfeerhaard! Bel voor een offerte of afspraak: 026-4434077 en laat u verrassen door de ruime keuze in ons uitgebreide assortiment!