Open haarden Apeldoorn

Kies ook voor echte Apeldoornse stijl en sfeer

Bent u in Apeldoorn op zoek naar een bedrijf in gaskachels en open haarden? Dan bent u bij Jansen Haarden & Kachels aan het juiste adres. Met een gashaard, houtkachel of inbouwhaard schept u sfeer en een stijlvolle aanvulling op uw interieur. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een kachel die bij uw smaak en stijl van uw woning in Apeldoorn past. Of u nu van landelijk, klassiek of modern houdt: er is voor ieder wat wils! Neem eens een kijkje op onze website om inspiratie op te doen of bel ons voor meer informatie.

open haarden Apeldoorn

Onze open haarden en kachels voor u in Apeldoorn op een rij

Graag weten welk soort producten we in ons assortiment hebben? Heeft u een specifieke wens voor uw woning in Apeldoorn? Bespreek dit dan gerust met ons:

Natuurlijk en sfeervol licht in elk huishouden in Apeldoorn

Het verwarmen van een woon- of werkruimte met een kachel is de meest natuurlijke manier om een warmtebron te gebruiken. Het biedt een effectieve en veilige manier van stoken en zorgt bovendien voor een sfeervol schouwspel. De haarden van Jansen Haarden & Kachels zijn gebruiksvriendelijk en bieden een hoog rendement. De temperatuur kunt u gemakkelijk aanpassen en de luchttoevoer is eenvoudig af te stellen. Ook in Apeldoorn kunnen we u meer vertellen over onze haarden en welk soort kachel in uw woon of werkruimte interessant is.

We bespreken uw wensen

Ook wanneer u in Apeldoorn woont, kunt u altijd een bezoekje brengen aan Jansen Haarden & Kachels in Arnhem. We bespreken dan graag uw wensen tot in detail door. Wat is uw smaak en wat voor soort interieur heeft u? En nog belangrijker: welk soort ruimte wenst u te verwarmen? Kiest u voor een sfeerhaard, inbouwhaard, houtkachel of gaskachels? Het zijn allemaal vragen waar wij u als specialist in Apeldoorn antwoord op kunnen geven. Wij zijn de winkel met de grootste collectie haarden en voor elk budget hebben we een oplossing. U slaagt geheid bij Jansen Haarden & Kachels! Ook voeren we het gehele proces in eigen beheer uit, zodat u zeker weet dat u een vast aanspreekpunt in Apeldoorn heeft.

Interesse in kachels of haarden? Neem contact op!

Heeft u interesse in een van de producten uit ons uitgebreide assortiment? Of wilt u vooraf een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Jansen Haarden & Kachels door te bellen naar: 026-4434077. Voor uw open haard in Apeldoorn moet u bij Jansen Haarden & Kachels zijn!

Openhaard kopen in Apeldoorn en omgeving