Houtkachel

Sfeervolle houtkachels voor uw interieur

Bent u op zoek naar een sfeervolle houtkachel? Dan bent u bij Jansen Haarden & Kachels aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft al bijna 50 jaar ervaring in het leveren en monteren van de allerbeste kachels en haarden. Onze aanpak wordt dan ook zeer gewaardeerd. Zo garanderen wij een enorme collectie voor uw houtkachel. Bovendien hanteren al onze vakmensen een grote klantvriendelijkheid. En een mooie passie voor het vak uiteraard. Tot slot heeft u van het uitkiezen van uw kachel tot de montage bij u thuis steeds maar met één aanspreekpunt van doen. Maak snel een afspraak of lees hieronder meer over uw houtkachel!

Wat is een houtkachel?

Een houtkachel is een gezellige warmtebron in huis. Onze kachels voldoen bovendien aan alle vereisten die het TNO heeft gesteld met betrekking tot het milieu en de uitstoot van koolmonoxide. U hoeft dus niet bang te zijn dat u schadelijke stoffen uitstoot wanneer u gebruik maakt van de houtkachel. Bekijk gerust de kachels op deze website en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers.

Vijf interessante voordelen van houtkachels

Het is een zeer verstandige keuze voor een houtkachel te kiezen. Een houtkachel bieden namelijk zeer veel interessante voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Zeer voordelig
  • CO₂-neutraal
  • Mooi rendement
  • Sfeervol haardvuurtje
  • Diverse designs

Houtkachel

Ook voor u hebben wij de ideale houtkachel

Als u in onze online collectie gaat kijken naar ons aanbod, schrikt u misschien van de grote hoeveelheid. Dat is echter nergens voor nodig. Misschien heeft u al een idee waar u naar op zoek bent. Dan is het zoeken zo gedaan. Maar misschien weet u nog totaal niet wat het beste past in uw situatie. In beide gevallen is het handig om een geheel vrijblijvende afspraak met onze specialist te maken. Wij horen graag uw wensen aan en vertalen deze in de best passende mogelijkheden. Maak dus snel een afspraak!

Wanneer schikt het u?

Wij helpen u graag aan uw ideale houtkachel. Maak daarom een afspraak met ons. Wij bieden u dan voldoende tijd, aandacht en maatwerk, zodat u op uw gemak dé perfecte houtkachel weet te vinden. Wanneer schikt het u? Bel snel naar Jansen Haarden & Kachels via telefoonnummer 026-4434077. In onze collectie voor uw houtkachel zit geheid ook uw droomkachel!

Merken houtkachels

anyfire

dovre

handol-contura

hwam

jotul

morso