Gaskachels

Verschillende varianten

Als u op zoek bent naar de mooiste gaskachels, dan is Jansen Haarden & Kachels uw partner. Wij bieden u ten eerste minstens 45 jaar ervaring. Al onze vakmensen dragen uiteraard de beste expertise met zich mee. Ten tweede zijn wij te herkennen aan onze passie voor het vak. U weet dus zeker dat er zorgvuldig, secuur, esthetisch en professioneel met uw wensen wordt omgegaan. Maak snel een afspraak met ons om uw ideale gaskachel uit te kunnen kiezen. Wij inspireren en adviseren u graag geheel vrijblijvend. Lees snel verder om meer te weten te komen over gaskachels!

Wat zijn gaskachels?

Gaskachels kennen een open of gesloten verbrandingstoestel. Bij een open verbrandingstoestel wordt de lucht, die nodig is voor de verbranding, opgenomen uit de ruimte waarin de kachel is geplaatst. Deze ruimte wordt belucht door een rooster die in de buitenmuur geplaatst wordt. De rookgassen die de gaskachels uitstoten, worden via een rookkanaal in de nok van het dak of via een voorgeschreven veilige uitmonding naar buiten gewerkt. Bij gaskachels met een gesloten verbranding daarentegen wordt de aanvoer van de verbrandingslucht gecombineerd met de afvoer van de rookgassen. Dat betekent dat de aanvoer en afvoer via hetzelfde dubbele kanaalsysteem lopen. Deze dubbelwandige kachels worden ook wel concentrische gasgestookte kachels genoemd. Het voordeel hiervan is dat het toevoer-/afvoersysteem vrijwel overal op het dak of in de gevel kan worden geplaatst. Er is immers geen aparte luchttoevoer voor de verbranding nodig!

Vijf belangrijke voordelen van gaskachels

Gaskachels bieden enorm veel voordelen. Wij sommen ze graag nog even voor u op:

  • Zeer hoog rendement
  • Veel minder vervuiling
  • Veilig als verwarming
  • Makkelijk te bedienen
  • Uitermate sfeervol

Gaskachels

Waarvoor kiest u?

Mogelijkheden te over dus. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze kachelspecialist. Deze zal u nader informeren over de verschillende eigenschappen van beide varianten. Desgewenst komen wij met plezier bij u op locatie om de situatie met eigen ogen te bekijken. Daardoor kunnen wij u het meest geschikte advies geven met betrekking tot ons grote assortiment gaskachels.

Bel ons voor een afspraak

Om uw ideale kachel te vinden raden wij u aan een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Zo kunnen wij u tijd, aandacht en perfect maatwerk garanderen. U kunt Jansen Haarden & Kachels telefonisch benaderen via telefoonnummer 026-4434077. Bel ons dus snel voor een afspraak. Jansen Haarden & Kachels, voor de mooiste gaskachels!

Merken gaskachels

dru logo

Bellfires logo

helex logo

stovax gazco logo

wanders logo