Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een haard of kachel aan te schaffen kunnen wij deze voor u installeren.

Wij geven u graag advies op maat. Aangezien elke situatie anders is verdient het onze voorkeur om op locatie uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Desgewenst kunnen wij tevens een totaalconcept voor u verzorgen, zoals een op maat gemaakt (haard)meubel, (haard)bekleding of plateau in gewenst materiaal en kleur.

De materialen waar wij mee werken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De haard en kanaal afwerking wordt gemaakt met de beste brandwerende materialen volgens de geldende wettelijke voorschriften. Want een haard of kachel moet niet alleen VOORTREFFELIJK BRANDEN maar ook VEILIG zijn.

Wij verstaan ons vak. Zo kunnen we garanderen dat het eindresultaat altijd naar wens is.

Desgewenst kunt u zich oriënteren bij de Groothandel waar wij mee samen werken; Experience Center Havé Verwarming in Lunteren (zie onder ons kopje Contact).

De Europese wetgeving heeft Ecodesign eisen opgesteld (RES2009/125/EG); deze producteisen zijn opgesteld voor nieuwe houtkachels. Vanaf 2020 moeten deze eisen worden toegepast en gehandhaafd. Alle haarden en kachels die Jansen Haarden & Kachels verkoopt voldoen aan deze nieuwe eisen.

Gasservice

Wanneer u bij ons een gas(haard)kachel aanschaft bieden wij u, bij onze installatie, als extra service de eerste reiniging/onderhoud (na een stookseizoen) kosteloos aan.

Indien u een gas(haard)kachel heeft is het verstandig deze jaarlijks te laten controleren. Dit kunnen wij voor u verzorgen door middel van een gasservicecontract. Dit houd o.a. in:

  • Visuele inspectie van toestel, gas/elektra aansluiting, rook afvoer en toevoer verbrandingslucht.
  • Controleren/reinigen brander, waakvlam, koppelingen en leidingen, glas, kooltjes en/of stammetjes.
  • Controleren gasregelblok/gaslekkage, thermokoppel/ ionisatiebeveiliging hoofdbrander
  • Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u ons bellen of mailen.

Schoorsteenonderhoud

Voor schoorsteen vegen, schoorsteen onderhoud en kanaal/camera inspectie kunt u terecht bij Ronald Gerressen BV, een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 32 jaar ervaring.

Contact

Wanneer u graag meer informatie over onze diensten en producten wilt ontvangen kunt u ons bellen op 026 – 4434077. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op deze pagina invullen, we zullen uw vraag dan z.s.m. beantwoorden. Bent u onverhoopt niet geheel tevreden? Twijfel ook dan niet om contact op te nemen. We lossen eventuele problemen graag samen met u op.