Tuinhaarden / Buitenhaarden

tuinhaaren en buitenhaarden

RÜEGG SURPRISE (OUTDOOR VUUR)

Een gesloten haard of kachel die niet alleen een heerlijke warmte afgeeft, maar waarop men ook kan grillen met een onbeperkt zicht op het vuur.

In de Rüegg SURPRISE ontstaat dankzij de gesloten ruiten een mooi en rustig vuur. De RVS grillplaten zijn uitermate geschikt voor het bereiden van voedsel en kunnen uren gebruikt worden om vlees, worstjes, fondue, groente e.d. klaar te maken. …. een exclusieve en elegante versie van de tafelgrill.

Afhankelijk van de hoeveelheid hout die wordt gestookt worden de platen 250–300 graden Celsius, de ideale temperatuur voor een succesvolle barbecue. De SURPRISE is niet alleen mooi maar ook praktisch: de grillplaten zijn vaatwasser bestendig en met eenvoudige handgrepen kunnen de ruiten uit de haard worden genomen om te reinigen.

Stinkende rook die uw gasten irriteert? Dat behoort nu tot de verleden tijd. De rook verdwijnt door de schoorsteen waarvan de hoogte naar wens ingesteld kan worden. As die overal neerdwarrelt? Dankzij de gesloten ramen, die heel eenvoudig te openen zijn, is ook dat geen issue meer.

Met de Rüegg SURPRISE , waarin een mooi design, genot, gezelligheid, emotie en simpel bedieningsgemak verenigd zijn, maakt u van iedere barbecue party een succes. Al na één keer gebruik zult u merken dat u graag en zoveel mogelijk outdoor vertoeft.

De Rüegg SURPRISE is exclusief en bij ons verkrijgbaar.
Creëer een nieuw middelpunt in uw tuin of uw patio. Slechts in een paar minuten heeft u de SURPRISE opgebouwd om uw eerste echte outdoor lifestyle vuur te ervaren.

SUNWOOD MARINO BUITENHAARD OP GAS

Maak uw tuin of terras gezelliger met de Marino terraskachel. Zodra de temperatuur daalt houdt het haardvuur van de Sunwood Marino je warm. Standaard leverbaar in zwart. Op verzoek is de Sunwood Marino in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

logosunwood

tuinkachel

buitenhaard

terraskachel

De warme sfeermaker voor uw tuin, balkon of terras.

Een inbouw tafelhaard op gas wordt compleet gemonteerd geleverd en kan direct in een opening van elk tafelblad gehangen worden. Alle seizoenen weerbestendig zonder een ontsierend zeil nodig over uw tafel. Slechts de slang aan de gastoevoer koppelen en de vuurtafel kan direct branden!

vuurtafel buitenhaard

buitenhaard tuinkachel

sfeervuur tafel