Schouwen

Met een ombouw voor uw haard kunt u iedere gewenste sfeer creëren. Zo kunt u schouwen laten plaatsen die zorgen voor een nostalgische, klassieke, moderne of juist strakke uitstraling. U bepaalt wat u wilt uitstralen en Jansen Haarden & Kachels realiseert het.

Een schouw naar uw wensen

Uw haard verdient natuurlijk een mooie schouw. Wij hebben een ruim assortiment aan schouwen zodat u snel een schouw vindt in de stijl van uw woning en van uw haard. Daarbij kunt u kiezen uit moderne, klassieke tot ‘antiek’ gemaakte schouwen van verschillende soorten natuursteen of een schouw op maat gemaakt van promatect/promasil.

De schouw heeft een sfeerverhogende waarde en is in de meeste ruimtes een echte blikvanger. Laat de schouw plaatsten die u wilt en creëer de sfeer die bij uw ruimte past. Wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u zich natuurlijk ook door ons laten adviseren, zodat u de juiste keuze maakt uit onze ruime collectie schouwen. Dit is ook voor bestaande haardpartijen mogelijk.

Sfeerverhogende Waarde

De schouw heeft een sfeerverhogende waarde en is in de meeste ruimtes een echte blikvanger. Laat de schouw plaatsten die u wilt en creëer de sfeer die bij uw ruimte past. Wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, kunt u zich natuurlijk ook door ons laten adviseren, zodat u de juiste keuze maakt uit onze ruime collectie schouwen. Dit is ook voor bestaande haardpartijen mogelijk.