Inbouwhaard

Een kachel op maat

Een inbouwhaard van Jansen Haarden & Kachels zijn er in allerlei soorten en maten. Tevens kunt u bij ons terecht voor houtkachels, elektrische kachels en gaskachels. Elk type kent zijn voor – en nadelen. Echter hebben wij voor de levering en montage vakkundige medewerkers in dienst, die u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wij bekijken welk soort inbouwhaard in uw situatie het meest geschikt is. Door de snelle levering en nauwkeurige montage, kunt u snel genieten van de door u uitgekozen haard. Vraag ons eens naar de mogelijkheden en plan een adviesgesprek in met Jansen Haarden & Kachels!

Uw voordeel bij Jansen Haarden & Kachels

Wilt u weten van welke voordelen u profiteert bij Jansen Haarden & Kachels? Wij zetten graag voor u op een rij wat Jansen u te bieden heeft.

Wanneer u besluit een van onze haarden of kachels aan te schaffen profiteert u van:

  • Ruim assortiment
  • Vakkundige medewerkers
  • Voordelige tarieven
  • Snelle levering en montage
  • Gedegen advies

inbouwhaard

Voor het beste advies

Jansen Haarden & Kachels levert niet alleen standaard modellen, maar kan ook voor een compleet ontwerp op maat zorgen. Wij zijn u flexibel en snel van dienst en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Wilt u inspiratie opdoen voor uw inbouwhaard, kijk dan gerust eens op onze website. Het is echter ook mogelijk om voorbeelden van een inbouwhaard in onze showroom in Arnhem te komen bekijken. U ziet dan enkele kachels ‘aan het werk’ en onze medewerkers kunnen u adviseren over het juiste type kachel voor uw woning of bedrijfsruimte.

Geef uw woning een luxe uitstraling

Een inbouwhaard verwarmt door meerdere speciale buizen diverse ruimtes in uw huis. Naast het feit dat een inbouwhaard vaak een kostenbesparende manier biedt om uw huis te verwarmen, geeft een inbouwhaard vaak een luxe uitstraling aan uw interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan een doorkijk kachel. U kunt dan van twee kanten door de kachel heen kijken, zodat verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden.

Meer advies nodig over haarden of kachels?

Heeft u behoefte aan advies en wilt u een bezoekje komen brengen aan onze showroom in Arnhem? Neem dan contact op met Jansen Haarden & Kachels, zodat wij samen met u uw ideale inbouwhaard kunnen ontwerpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 026-4434077. Bij ons vindt u de inbouwhaard van uw dromen!