Meer over Jansen Haarden & Kachels

Jansen Haarden & Kachels staat bekend om het advies, de kwaliteit, service en garantie.
Inmiddels ruim 50 jaar geleden richtte de heer Jansen Sr. de eerste officiële haarden en kachelspeciaalzaak van Nederland op: Jansen Openhaarden in Arnhem. Zijn liefde voor het vak gaf hij door aan oudste zoon Keim Jansen die het bedrijf meer dan 20 jaar geleden overnam. De kennis en passie werden met de paplepel ingegoten. De vakbekwaamheid aangevuld met de creatieve en vernieuwende ideeën van Keim Jansen maakt dat Jansen Haarden & Kachels uniek maatwerk kan leveren.

Keimopenhaarden10_srcset-large

De werkwijze
Wilt u gebruik maken van deze expertise? nadat u zich heeft georiënteerd? (dit is o.a. mogelijk in het Experience Center te Lunteren). Keim Jansen deelt zijn kennis graag met u. Neem contact op voor vrijblijvend advies op locatie. We bespreken uw wensen, adviseren u over de mogelijkheden en zorgen voor een prijsberekening op maat. Heeft u een keuze kunnen maken uit het brede assortiment?

Waarom Jansen Haarden & Kachels?

  • Gericht advies, hoge kwaliteit, (mee)denken in oplossingen, oog voor detail en zeer goede service; alles wordt bij ons in eigen beheer uitgevoerd, zo heeft u altijd één aanspreekpunt.
  • Jarenlange ervaring (ruim 50 jaar) met installatie en onderhoud van kachels en haarden; alle kennis in huis, zeer goed advies volgens de juiste wet- en regelgeving.
  • We werken vakkundig, klantgericht en servicegericht.