Ervaringen van onze klanten

Hieronder leest u enkele ervaringen van klanten met Jansen Haarden & Kachels.
Wilt u ons ook graag laten weten wat u van onze producten of onze service vindt? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. Alvast bedankt voor uw reactie.

 1. Na schoorsteenbrand zijn we door Keim deskundig voorgelicht over de herstelopties. Keim werkt heel netjes en vakkundig.Ook het contact met Keim enAngela was duidelijk maar ook vriendelijk.


 2. Reactie:

  1-12-2021
  Super blij met onze gashaard! Na 15 jaar weer gekozen voor Jansen Haarden&Kachels. Het vakmanschap en meedenken van Keim Jansen bevalt ons goed. Als iets niet helemaal naar zijn wenst past gaat hij de uitdaging aan een goede oplossing te vinden.
  Keim en Angela bedankt, fijne feestdagen en tot de volgende haard!


 3. Reactie:

  Keim heeft bij ons een gashaard geplaatst in een dertiger jaren woning. Wij hadden vooraf eea geschetst en wat hij heeft gemaakt overtrof onze verwachting. Vakkundig, netjes en mooi gemaakt. We hebben een origineel plafond van 90 jaar oud met ornamenten en hij heeft de schouw naadloos geïntegreerd waarbij hij de originele ornamenten heeft nagemaakt. Extreem strak vakwerk, indrukwekkend. Ik kan Keim van harte aanbevelen!


 4. Reactie:

  2021-10 Beste keuze om de haard te laten ombouwen. Referentie schrijven eigenlijk niet nodig. Advies voor een Bellfire stijlvol en functioneel. Keim en Angela bedankt voor de fijne samenwerking. 🔥 Winterklaar inclusief bedienings App. 🙏 Jansen Haarden & Kachels Arnhem. +31(0)26 443 4077


 5. Reactie:

  Keim heeft bij onze (schoon)moeder perfect werk afgeleverd. Hij werkt netje en secuur. Heleen kent Keim nog van de lagere scs hool en zij wist te herinneren dat hij als kind al geïnteresseerd was in het werk van zijn vader.
  Dit merk je aan alles
  Keim is echt een vakman!
  Het mailcontact met Jansen Haarden en Kachels is ook erg prettig en duidelijk!


 6. Reactie:

  Keim heeft uitstekend advies gegeven mbt het renoveren van mijn oude haard. Vervolgens zeer vakkundig de haard vervangen en de schouw een strakke moderne vorm gegeven. Zeer goede vakman en plezierig mens!


 7. Reactie:

  Goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap spreken ons aan en daarvoor zorgt Jansen Haarden. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat.


 8. Reactie:

  Keim Jansen is een vakman! Plaatste na uithakken van de oude open haard onze “Dik Geurts 1000EA” houtkachel die het fantastisch doet. Ook de afwerking en de omlijsting van de haard is perfect voor elkaar. Kortom …. fijne levering en prettig kontakt!


 9. Reactie:

  Na schoorsteenbrand in januari contact opgenomen en snelle reactie in de vorm van bezoek van Keim. Duidelijke uitleg gekregen over de oorzaak van de brand en goed advies voor de herstelwerkzaamheden. In april heeft Keim een deel van de gemetselde schoorsteen in een slaapkamer afgebroken. Alles voor die tijd keurig afgedekt , niet alleen in slaapkamer maar ook de trap, gang en woonkamer. Tijdens het afbreken werd het stof met een grote stofzuiger opgezogen dus nauwelijks overlast.Daarna nieuwe pijp geplaatst en weer afgewerkt.
  Conclusie: vakkundig , snel en schoon gewerkt en we genieten weer van een heerlijk haardvuur. Ook het contact met zijn vrouw over de planning was zeer vriendelijk en duidelijk. We zijn erg tevreden en Keim is aan te bevelen !


 10. Reactie:

  Meer dan tevreden! De haarden zijn prachtig geworden en alles verliep perfect!


 11. Reactie:

  Door Keim is mijn open haard gesloopt en heeft hij er een gashaard in gebouwd. Perfect gedaan. Het is geworden zoals ik het me voorgesteld had. En wat een allround vakman is die Keim. Alles doet hij in zijn eentje tot het stukadoorswerk toe. De schilders die mijn kamer kwamen schilderen prezen zijn stucwerk. Ze hadden zelden gezien dat het nieuwe stucwerk zo naadloos was uitgevoerd.

 12. Naam: René & Angéline Engelen - Maas in Referenties

  Reactie:

  Op zeer professionele, vakkundige en rustige wijze een gasopenhaard ingebouwd. Met beleid en nauwelijks stof ontwikkeling, genieten wij nu van het geleverde werk. In ons vorige huis hadden wij ook de service bij het inbouwen van een Vertical Bell. Een aanrader voor eenieder die een haard geplaatst wil hebben.


 13. Reactie:

  Een hele mooie upgrade van de nieuwe haard die snel en zorgvuldig is geïnstalleerd. Goede service en mooi eindresultaat!


 14. Reactie:

  Het kacheltje brandt weer! Toen we een nieuw huis kochten, wisten we dat ons kacheltje mee moest! Voor de fikse verbouwing van de jaren dertig woning hebben we met Keim contact gehad en heeft hij ons geadviseerd over de te treffen maatregelen. Bijna een jaar later toen de verbouwing zo ver was dat de kachelpijp door het kanaal van de schoorsteen getrokken kon worden, heeft Keim alle werkzaamheden keurig en vakkundig verzorgd. Prettige communicatie met Angela over de in te plannen afspraken en facturen. We zijn er heel blij mee dat we nu weer de kachel aan kunnen doen in ons nieuwe oude huis!


 15. Reactie:

  Keim heeft goed en mooi werk geleverd, wij zijn erg blij met onze kachel!


 16. Reactie:

  Angela en Keim maken de goede naam van Jansen haarden & kachels nog steeds waar. Attent, goede communicatie en vakwerk.
  Wij zijn erg blij met het eindresultaat!


 17. Reactie:

  Prachtig werk geleverd en fijne communicatie. De gashaard is echt een eye-catcher in huis en de afwerking is superstrak. Wij zijn blij!


 18. Reactie:

  Heel tevreden met het plezierige advies over en professionele vervanging van onze houtkachel. We voldoen weer aan de strengste milieunormen op dit gebied. Dat geeft een goed gevoel evenals het vakmanschap van Keim die een prachtige omlijsting van staal voor de kachel in elkaar zette. Vakmanschap ten top! Angela zorgt dat alles op zijn pootjes terecht komt. ook hulde!


 19. Reactie:

  Meer dan tevreden met de upgrade van mijn open haarden.
  Vakmanschap, communicatie en service zijn echt top.
  Angela en Keim: Bedankt !


 20. Reactie:

  Keim Jansen heeft ons uitstekend geholpen met de keuze, ontwerp en plaatsing van een elektrische haard. Duidelijke e-mail communicatie met Angela (bedankt!). Keim luistert en kijkt goed naar je wensen. Eerst heel netjes en precies de oude houthaard eruit en de nieuwe plaatsen. Daarna een eigen ombouw ontworpen. Prachtig. Precies wat we wilden.


 21. Reactie:

  Fijn en direct contact, goede vakman , ook contact via mail is prettig, ben blij met m’n supermooie kachel die perfect geplaatst is en die het uitstekend doet.


 22. Reactie:

  Buitengewoon tevreden over de levering en uiterst professionele montage van een prachtige Dick Geurts Odin Tunnel EA. Aan deze haard was het nodige maatwerk nodig, ook dit is uitstekend uitgevoerd. Verder is Jansen Haarden een keurig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Afspraken zijn netjes nagekomen. Met andere woorden, een aanrader


 23. Reactie:

  zeer tevreden met de plaatsing van een Ruegg buitenhaard. Alles perfect afgewerkt en op tijd.


 24. Reactie:

  Keim heeft recent een tweede gashaard bij ons geplaatst. Zeer vakkundige en vindingrijke man. Prettig contact en gewoon een fijn bedrijf. We zijn super enthousiast en hadden het veel eerder moeten doen. (maar dat had Keim ook al jarenlang aangeraden …)


 25. Reactie:

  Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde product, gesloten gashaard, en niet als laatste over de wijze waarop; zorgvuldige uitvoering, betrouwbaar in het nakomen van afspraken en niet als laatste klantvriendelijk contact. Dit alles heeft gemaakt dat wij ook gaan voor een jaarlijks onderhoudscontract.
  Helene en Wim


 26. Reactie:

  Plezierig samengewerkt, denkt goed met je mee.
  Problemen worden accuraat opgelost.

  Onze haard is een aanwinst in ons huis!


 27. Reactie:

  Prima werk geleverd, alles volgens afspraak en netjes afgewerkt.
  De gashaard voldoet aan onze wensen en is een verrijking in onze woonkamer. We blijven klant middels jullie onderhoudsabonnement.
  Hartelijke dank!


 28. Reactie:

  Wat een mooie haard hebben wij geleverd gehad, goede capaciteit, en een aanwinst voor de kamer. Wij zijn goed geïnformeerd over de capaciteit, er wordt goed met je meegedacht over de schouw. Er is een goede communicatie er wordt fijn meegedacht met de voors en de tegens. Keim Jansen Bedankt !! Wij zullen jullie aanbevelen 🙂 (btw een prettige man om mee samen te werken)


 29. Reactie:

  Wij hebben voor de 2e keer een haard laten plaatsen door Jansen. Ook deze keer weer naar volle tevredenheid. Er wordt meegedacht en mooie oplossingen voorgesteld. Daarbij is de prijs fair. Keim is een vakman, gaat netjes te werk en lost problemen uitstekend op. Veel dank!


 30. Reactie:

  Wij hebben een houtkachel en elektrische haard laten plaatsen door Keim Jansen. Echt een vakman die eerlijk advies geeft. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Top!!!


 31. Reactie:

  Heel tevreden over de werkzaamheden en service. Duidelijke communicatie en alles mooi afgewerkt. Een echte vakman en ook nog betaalbaar. Een aanrader!


 32. Reactie:

  De nieuwe haard is snel en vakkundig geplaatst door Keim. We zijn er super tevreden mee.
  Zijn ook super tevreden met de samenwerking en heel prettig als men hun afspraken gewoon na komt Top en ik beveel jullie zeker aan.

  gr. martijn en hetty.


 33. Reactie:

  “Uitermate tevreden over de kwaliteit van communicatie, werkzaamheden en snelheid van schakelen!”


 34. Reactie:

  Perfecte service. Denken in oplossingen en uitdagingen. Voorbeeld voor anderen!


 35. Reactie:

  Wij zijn zeer tevreden, er is netjes gewerkt, afspraken zijn nagekomen en de opstelling van Jansen Haarden & Kachels was prettig en professioneel.


 36. Reactie:

  Uitstekende service!
  Jaren geleden open haard opnieuw op laten bouwen. Bleek een verkeerd cement te zijn gebruikt. Is alsnog opgelost. Erg netjes!


 37. Reactie:

  We zijn zeer tevreden over de nieuwe kachel!
  Goed meegedacht in het ontwerp en strakke planning


 38. Reactie:

  Woensdag de buitenhaard besteld, vandaag afgeleverd. Goede en snelle communicatie met elkaar gehad.
  Top service


 39. Reactie:

  Houtkachel laten plaatsen door Keim.
  Goede oplevering, prettige communicatie.
  We zijn erg tevreden.


 40. Reactie:

  Zowel de aanschaf als de plaatsing van onze kachel is geheel volgens afspraak en tevredenheid afgerond. Zeer klantvriendelijk bedrijf en deskundig.


 41. Reactie:

  Keim heeft onze gashaard vervangen door een mooie tunnelhaard. Hij heeft alles overhoop gehaald, met top relultaat! We zitten heerlijk te genieten nu. Ga zo door Keim!


 42. Reactie:

  Keim Jansen, je hebt prima werk geleverd: via bestaand kanaal op de 3e etage nieuwe openhaard geplaatst. In het trappenhuis alle vloeren tijdelijk goed afgedekt en ook in het appartement zelf. Geen rest sporen meer aanwezig. Ik ben echt tevreden over het resultaat.


 43. Reactie:

  Van zwart gat naar gashaard met blauw|oranje vlammen de romantiek is terug en het zwijmelen kan beginnen. Groetjes van de 2 heksjes en de fam. maanicus.


 44. Reactie:

  Boven verwachting in een dag van zwart gat naar gashaard met speelse geel/blauwe vlammen romantiek terug dus zwijmelen en weg zakken in het geluk.


 45. Reactie:

  We zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat van de
  geplaatste Bellfire haard.
  Keim je hebt fantastisch werk afgeleverd.
  Ook het telefoon-en mailcontact met Angela was helder
  en bijzonder vriendelijk.


 46. Reactie:

  Gasblok is deskundig vervangen in onze gashaard. Hij brandt nu als nieuw. Bedankt voor de goede service.


 47. Reactie:

  Gashaard weer als nieuw nadat hij 14 jaar niet was gebruikt en afgekeurd. Netjes, snel en is weer betrouwbaar!


 48. Reactie:

  Vakkundige plaatsing van de Bellfires Unica 2-75 in een bestaande zwartmarmeren openhaard in een huis van 1904! Bedankt voor de keurige afwerking inclusief zwart stalen “stoepje”.


 49. Reactie:

  24 jaar geleden onze Boley haard gekocht bij Jansen Haarden en Kachels . Nu de haard aangepast aan deze tijd, afstandbediening etc.
  Bijzonder tevreden. Hier is een vakman aan het werk geweest. Bedankt


 50. Reactie:

  Wat heerlijk dat het allemaal gelukt is in ons oude nieuwe huis. Het was voor ons maar afwachten of we uberhaupt wel een kachel konden laten plaatsen maar Keim heeft ons fantastisch geholpen. We zijn er ontzettend blij mee. Dank voor je service en het ontzorgen.


 51. Reactie:

  Prettige samenwerking en service
  Zijn er heel blij mee
  Bedankt


 52. Reactie:

  Super tevreden met het eindresultaat. Bij de onderplaat is perfect maatwerk geleverd in half ronde schouw. Goede service. Erg fijn dat er eerst iemand komt kijken of het geen wat we bedacht hebben ook daadwerkelijk kan. Bedankt!


 53. Reactie:

  Wij zijn zeer content met onze fraai inbouwhaard. Door lokale kennis kon er snel een inschatting gemaakt worden van de mogelijkheden. Het eindresultaat is helemaal zoals wij gehoopt hadden. Wij kunnen Jansen dan ook zeker aanbevelen.


 54. Reactie:

  Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over de prachtig gemonteerde inzethaard. En hij brandt fantastisch. Echt een resultaat om reclame voor te maken.


 55. Reactie:

  We zijn tevreden met het eindresultaat. Het ontwerp is geslaagd, mooi in verhoudingen. De uitvoering is ook netjes gedaan.


 56. Reactie:

  Het bevalt goed, alles werkt en we zijn tevreden.


 57. Reactie:

  Open haard doet het naar behoren. Ik snap hoe de beluchting en aslade werken. Dus alles prima afgerond. Dank!


 58. Reactie:

  Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

  We kunnen niet wachten tot het kouder wordt.


 59. Reactie:

  We zijn heel tevreden, het is echt heel mooi geworden. En hij brandt ook heel goed.
  Groetjes aan Keim


 60. Reactie:

  zeg maar tegen Keim dat hij fantastisch brandt de avond voor ik naar het buitenland vertrok kon ik het net nog proberen dank je wel voor alles.


 61. Reactie:

  Wij zijn niet alleen heel blij met de nieuwe open haard, maar vooral ook met de keurige manier waarop Keim deze geplaatst heeft.


 62. Reactie:

  Wij zijn erg tevreden en blij met het resultaat! We hebben van het weekend voor het eerst de haard gebrand. Het was even wennen, maar we vinden het nu al relaxed omdat je er af en toe maar een blok hoeft op te leggen en het vuurtje brand weer verder 😉
  Ook het stucwerk bevalt goed, we hebben nooit zo’n strakke schouw/ haard gehad!


 63. Reactie:

  Het is helemaal goed gegaan en gedaan.
  Hartelijk dank nogmaals.


 64. Reactie:

  alles is naar wens opgeleverd, en tot nu toe brandt de kachel perfect!


 65. Reactie:

  Het ziet er prima uit!
  Heel tevreden!


 66. Reactie:

  Ben uitermate tevreden over over het eindresultaat en de Bellfire haard en natuurlijk over het werk dat de heer Jansen heeft verricht.
  Heb het als zeer prettig ervaren.
  Heb al diverse “kijkers” gehad. Iedereen is even enthousiast.
  Wens jullie veel succes met de zaken.


 67. Reactie:

  De kachel is vandaag geïnstalleerd en hij staat mooi te branden!


 68. Reactie:

  We zijn zeer tevreden en genieten er al intensief van.


 69. Reactie:

  de kachel brandt prima op het nieuwe kanaal. Tot dusver geen problemen ervaren.


 70. Reactie:

  Alles is naar wens gegaan en we zijn heel tevreden met onze nieuwe haard.


 71. Reactie:

  We zijn tevreden over de oplevering. Bedankt voor de snelle en duidelijke communicatie de afgelopen weken.


 72. Reactie:

  Ja alles top! Mooie afwerking in de woonkamer met de korte bocht. Goeie service, gewoon kwaliteit!
  Bedankt.


 73. Reactie:

  We zijn zeer tevreden over de levering montage en oplevering het is een sierraad in ons huis. We zullen jullie dan ook aanbevelen zodra dat te pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *