Kachel

Sfeervolle kachels

Bent u op zoek naar een sfeervolle kachel voor uw woning? Dan moet u bij Jansen Haarden & Kachels in Arnhem zijn. Vanwege onze bijna 50 jaar ervaring in het vak, kunnen wij de kachels van de beste kwaliteit leveren en voor u komen monteren. In de wijde omgeving van Arnhem wordt onze aanpak gewaardeerd. Niet alleen heeft u bij ons de keuze uit een enorm assortiment, maar wij staan ook bekend om onze klantvriendelijke, servicegerichte aanpak. Doordat wij voor het leveren van uw kachel alles in eigen beheer doen, van advies tot afwerking, bent u bij ons verzekerd van een vast aanspreekpunt.

De voordelen van uw kachel

Wij zetten graag voor u op een rij welke voordelen een kachel van Jansen Haarden & Kachels u kan bieden:

  • Voordelig
  • CO2-neutrale kachels
  • Hoog rendement
  • Sfeervol
  • Verschillende ontwerpen (op maat)

kachel

Een warme uitstraling in uw woning

Een kachel biedt niet alleen een fijne warmtebron, maar het geeft uw woning tevens een gezellige, sfeervolle uitstraling. De kachel vormt vaak het middelpunt, waar zeker in de winter iedereen gezellig omheen gaat zitten. Zeker de ouderwetse houtkachel geeft enorm veel sfeer. Het voordeel van onze houtkachels is dat ze zowel convectiewarmte als stralingswarmte afgeven. Onze kachels voldoen tevens aan alle eisen met betrekking tot milieu en uitstoot van koolmonoxide. Voor voorbeelden van onze kachel, neem gerust een kijkje op onze website. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan en wilt u onze kachels ‘aan het werk’ zien? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Arnhem.

Flexibel en snel van dienst

U kunt bij Jansen Haarden & Kachels niet alleen terecht voor onze standaard modellen. Mocht u specifieke wensen hebben, dan is het ook mogelijk om Jansen Haarden & Kachels een compleet ontwerp op maat te laten verzorgen. Wij kunnen u flexibel en snel van dienst zijn. Tevens kunt u bouwen op onze jarenlange ervaring, waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien. Zoals hierboven al eens benoemd, kunt u om inspiratie op te doen voor uw kachel, een kijkje nemen op onze website. Wilt u liever voorbeelden in het echt bekijken? Maak dan een afspraak met ons om onze showroom in Arnhem te bezoeken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de eigenschappen en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Hulp nodig?

Is uw oog op een van onze kachels gevallen? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Maak een afspraak voor het kiezen van uw ideale kachel en bel Jansen Haarden & Kachels op telefoonnummer: 026-4434077.