Open haarden Arnhem

Voor elke Arnhemmer wat wils

Zoekt u in Arnhem naar een mooie kachel of sfeerhaard? Maak dan snel een afspraak met Jansen Haarden & Kachels. We hebben al meer dan 45 jaar ervaring in gaskachels of open haarden. Wilt u uw huis in Arnhem verfraaien met een houtkachel? Of dacht u aan een inbouwhaard in uw kantoor? Wellicht overweegt u wel een gashaard in uw sfeervolle tuin te plaatsen. Het kan allemaal. Maak snel een afspraak met ons of lees verder!

Wat kiest u?

Bij ons is de keuze reuze in haarden en kachels. Wat dacht u van een:

  • Sfeervolle gashaard
  • Voordelige gaskachel
  • Stijlvolle sfeerhaard
  • Mooie houtkachel
  • Strakke inbouwhaard

openhaarden arnhem

Wat past bij u in Arnhem?

U weet dat u een sfeerhaard of kachel wilt hebben. We maken het mogelijk! Het kan best lastig zijn precies dat product te vinden dat precies bij uw smaak en interieur in Arnhem past. Gelukkig staan de experts van Jansen Haarden & Kachels graag voor u klaar. Ze geven u desgewenst het beste advies. Maar u kunt natuurlijk ook zelf al even een kijkje in ons online assortiment nemen. Daar vindt u allerlei soorten gaskachels, houtkachels en open haarden. Ook voor uw huis of bedrijfspand in Arnhem zit er dus de ideale variant tussen. Als u een afspraak met ons maakt, bespreken we in alle rust uw wensen met u door. Wilt u samen met ons uw droomkachel of haard vinden? Bel ons, we helpen u graag: 026-4434077

Niet alleen haardvuur in Arnhem maar overal in Gelderland

Onze specialisten hebben al veel mogen monteren in heel Gelderland. Zoals in een prachtig huis in Arnhem. Daar wensten de bewoners een stijlvolle inbouwhaard. Het leek wel een heuse make-over! De woonkamer ademde meteen een andere, luxere sfeer. Toen we afscheid namen van de bewoners gaven ze ons nog mee dat ze tevreden waren over onze werkwijze. Daar staan wij dan ook in onder andere Arnhem om bekend. Wat we ook al regelmatig hebben mogen inbouwen in Arnhem is een gashaard. Voordelig in gebruik en ontzettend sfeervol. Houdt u meer van knisperend hout, maar is een haard u te opzichtig? Kies dan voor een houtkachel. Wij hebben het allemaal!

Neem vanuit Arnhem contact met ons op

Kortom, voor de grootste keus in gaskachels en open haarden moet u bij Jansen Haarden & Kachels zijn. Om uw ideale haard of kachel voor uw pand in Arnhem te vinden belt u nu met Jansen Haarden & Kachels via 026-4434077.