Open haarden Doetinchem

De juiste haard, de juiste sfeer voor iedere Doetinchemer

Met de juiste haard, genereert u niet alleen warmte, maar ook sfeer in uw woning in Doetinchem. Dat is wel een kwestie van het kiezen van de juiste gaskachels, houtkachel of sfeerhaard. Laat Jansen Haarden & Kachels daar nu specialist in zijn. We komen graag bij u op locatie in Doetinchem om in kaart te brengen wat uw wensen zijn, zodat wij samen met u uw ideale haard kunnen realiseren. Op onze website kunt u al genoeg voorbeelden vinden van een inbouwhaard, kachel en houtkachel. Toch meer weten? Neem gerust contact met ons op zodat we u van advies kunnen voorzien.

Sfeerhaarden voor u in Doetinchem

Jansen Haarden & Kachels is al jaren gespecialiseerd in de productie van sfeerhaarden. Voor zowel bedrijven als particulieren leveren we deze sfeerhaarden, waarbij wij bij een sfeerhaard onderscheid maken tussen een gashaard en houthaard, die beide voor een unieke sfeerverwarming kunnen zorgen. Onze haarden zorgen voor een stijlvolle aanvulling op uw interieur in Doetinchem.

kachels doetinchem

Bij het plaatsen van de juiste sfeerhaard, geven we u altijd eerlijk advies en door de juiste montage en nauwkeurige afwerking bent u verzekerd van de service die u in Doetinchem mag verwachten.

Kachels voor natuurlijke warmte

Geen zin in gesleep met houtblokken? Dan is een houtkachel zeker iets voor u. Het brengt meestal een gezellige, authentieke sfeer met zich mee en iedereen zal zich zeker in de wintermaanden al gauw rond de kachel in uw woning in Doetinchem verzamelen. Wilt u meer weten over het rendement dat met dit soort kachel behaald kan worden? Jansen Haarden & Kachels vertelt u hier graag meer over. Bovendien hebben we in ons assortiment elektrische en gaskachels.

Ook komen we in Doetinchem langs voor onderhoud

Wilt u uw gaskachel of houtkachel in zo goed mogelijke staat behouden? Dan is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen. Zeker bij het stoken van kolen en hout kunnen er onverbrande deeltjes terechtkomen in het rookkanaal. Deze deeltjes kunnen zich gaan hechten waardoor er afvalstoffen vrijkomen die schadelijk zijn. Bovendien kan uw schoorsteen in Doetinchem verstopt raken, waardoor de schadelijke lucht uw woning in Doetinchem binnenkomt. Dit is niet wenselijk! Laat daarom om periodieke basis onderhoud aan uw kachel of haard plegen! Vraag Jansen Haarden & Kachels naar de mogelijkheden!

Kunnen we u helpen?

Kortom: voor advies, productie en montage van uw kachel of open haard, schakelt u in Doetinchem Jansen Haarden & Kachels in. We gaan graag met u in gesprek om voor u de mooiste haard uit te kiezen. Bel ons voor een afspraak in Doetinchem op telefoonnummer: 026-4434077.