Open haarden Duiven

Sfeervol en warm

Als u voor uw huis of kantoor in Duiven op zoek bent naar een kwalitatieve kachel of sfeerhaard, dan is Jansen Haarden & Kachels uw partner. Ons bedrijf levert al meer dan 45 jaar de beste en mooiste gaskachels of open haarden in onder andere Duiven. Iedereen slaagt bij ons. Particulieren en bedrijven. Wilt u een mooie houtkachel? Dat hebben we voor u. Overweegt u een inbouwhaard te laten monteren? We pakken graag die klus voor u op. Of wilt u uw huis verwarmen door een sfeervolle gashaard? Jawel, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak!

Onze werkwijze

Wij hanteren een uiterst prettige werkwijze. We noemen:

  • Ruime keuze
  • Bijna 50 jaar ervaring
  • Grote kennis en passie
  • Betaalbaar en exclusief
  • Klantvriendelijk maatwerk

haarden duiven

Mogen we u helpen in Duiven?

Als u een nieuwe sfeerhaard of kachel wilt hebben, is het verstandig eerst een afspraak met Jansen Haarden & Kachels te maken. U komt bij ons op bezoek, of we brengen een bezoekje aan uw pand in Duiven. Dan spreken we eerst al uw wensen grondig door. Het is aan te raden dat u eerst al even een kijkje neemt in onze digitale collectie van gaskachels, houtkachels en open haarden. Dan krijgt u waarschijnlijk al een idee wat u mooi vindt. Komt u er zelf niet uit? Dan adviseert onze expert u graag. Deze expert blijft daarnaast tijdens het gehele project uw aanspreekpunt. Dat is voor u ontzettend handig, maar ook voor ons. Alles wat besproken is, ligt dan namelijk overzichtelijk bij één persoon. Er kan dan geen verwarring ontstaan over uw wensen en de gemaakte afspraken. Zo komt u ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Laat ons dus snel uw droomhaard of kachel verwezenlijken in Duiven!

Een kachel voor ieder interieur in Duiven

Vreest u dat er geen ruimte is voor een houtkachel of een sfeervolle gashaard in uw woonkamer of kantoor in Duiven? Overweeg dan eens voor een stijlvolle inbouwhaard te kiezen. Dit geeft u precies die passende sfeer en heerlijke hoeveelheid warmte die u wenst. Uw huis in Duiven lijkt een volledige nieuwe woning te zijn geworden. Een klus van ons voelt als een volledige make-over. Net als toen we een sfeerhaard mochten aanleggen in een tuin. Kortom, Jansen Haarden & Kachels is de oplossing als het om een gashaard, houtkachel of inbouwhaard gaat. Ook voor u in Duiven.

Haal gezelligheid ook bij u in Duiven in huis

U begrijpt, bij ons vindt een enorme keus in gaskachels en open haarden. Bel daarom snel vanuit Duiven met Jansen Haarden & Kachels via telefoonnummer 026-4434077.