Open haarden Ede

Verfraai uw woning met een kachel

Woont u in Ede en wilt u een mooie kachel of sfeerhaard aanschaffen? Neem dan contact op met Jansen Haarden & Kachels. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van gaskachels en open haarden zijn we de specialist. Kiest u in Ede voor een houtkachel? Of gaat u voor een moderne inbouwhaard? Het is allemaal mogelijk. Voor elke smaak en ieder interieur bieden wij maatwerk oplossingen. Maak snel een afspraak met Jansen en verfraai uw woning met een nieuwe gashaard!

Jansen Haarden & Kachels: een uitstekende keuze

Denkt u gebruik te willen maken van onze kennis en ervaring in Ede?

Wij zetten graag voor u op een rij waarom dat een uitstekende keuze is:

  • Uitgebreid assortiment
  • Ruim 50 jaar ervaring en kennis
  • Voor uw maatwerk kachel
  • Scherpe prijzen
  • Alles wordt in eigen beheer vervaardigd

inbouw kachel ede

De juiste keuze voor de juiste haard in Ede

Welk soort haard past eigenlijk in uw woning in Ede? Wat zijn de eigenschappen en verschillen tussen bijvoorbeeld een houtkachel en een gashaard? De experts van Jansen Haarden & Kachels kunnen u hier alles over vertellen. We kunnen u ter inspiratie vele verschillende voorbeelden laten zien. En neem vooral eens een kijkje in ons online assortiment. Wellicht staat hier al iets naar uw smaak tussen. Met de juiste sfeerhaard maakt u niet alleen extra wooncomfort door het verwarmen van uw ruimte, maar het biedt bovendien een verfraaiing van uw woning in Ede. De kachel is ook van oudsher de plek in huis waar mensen gezellig bij samenkomen.

Uniek maatwerk voor uw gashaard in Ede

Jansen Haarden & Kachels, 50 jaar geleden opgericht door de heer Jansen Senior, is in Arnhem en omgeving inmiddels een begrip op haard en kachelgebied. Inmiddels overgenomen door Keim Jansen, levert het bedrijf uniek maatwerk, aangevuld met creatieve en vernieuwende ideeën. Wilt u gebruik maken van de expertise van de heer Jansen? Het is mogelijk om een afspraak op locatie te maken, zodat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden en een prijsberekening op maat kunnen geven. Alle werkzaamheden worden daarnaast in eigen beheer uitgevoerd, zodat u precies weet met wie u te maken heeft. Van gaskachels tot houtkachel, van sfeerhaard en gashaard tot inbouwhaard: we regelen het in Ede voor u!

Afspraak maken voor een haard in Ede?

Is uw oog gevallen op een van de haarden van Jansen Haarden & Kachels? Maak dan eens een afspraak zodat we onze kennis met u kunnen delen. Op deze manier krijgt u in Ede de haard van uw dromen! Voor een afspraak voor een gashaard of gaskachels in Ede belt u Jansen op telefoonnummer 026-4434077.