Gashaard

Bent u op zoek naar een sfeervolle gashaard? Dan moet u zeker eens de collectie van Jansen Haarden & Kachels bekijken. Wij bezitten al bijna 50 jaar ervaring in het aanbieden van allerhande kachels en haarden. Ook voor de ideale gashaard bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wist u dat wij een zeer eenvoudige doch complete service bieden? U maakt met ons een afspraak. U deelt uw wensen met ons. En wij zoeken samen met u de ideale gashaard uit! Zo simpel is het. Mogen onze adviseurs u ook adviseren? Maak dan snel een afspraak!

Waarom een gashaard?

Wanneer u graag een openhaard wilt laten plaatsen, maar geen gedoe met hout wilt, dan is een gashaard zeer interessant voor u. Gashaarden zijn tegenwoordig bijna niet meer van houthaarden te onderscheiden. Gashaarden kennen het voordeel dat ze vrijwel direct warm zijn. Bovendien hebben ze een zeer hoog rendement. De meeste buitenmuren zijn prima voor de gasdoorvoer. Een gashaard kan dus op heel veel plekken in huis en kantoor geplaatst worden. De gasleiding kan tot slot nauwkeurig worden weggewerkt onder de vloer. Daar ziet u dus gelukkig niets van terug! Een gashaard is daardoor niet meer te onderscheiden is van een houthaard. Klinkt dit u interessant? Neem dan snel contact met ons op.

Voordelen van gashaarden

Graag noemen wij u enkele belangrijke voordelen van gashaarden. Zo kunt u straks met nog meer overtuiging een zeer verstandige aankoop doen. Het aanschaffen van een gashaard is namelijk niet gewoon een aankoop, het is een heuse investering!

Lees onderstaande voordelen grondig door en oordeel zelf:

  • Zeer weinig onderhoud
  • Geen last van as of rommel
  • Altijd voldoende brandstof
  • Uitermate gebruiksvriendelijk
  • Enorm hoog rendement

Bekijk onze grote collectie

Weet u al precies welke soort haard u in uw woning of kantoor wilt hebben? Dan kunt u makkelijk door onze grote collectie haarden heen. U kunt steeds uw selectie kleiner maken totdat uw ideale haard overblijft. Weet u echter nog helemaal niet wat het mooiste en beste past in uw situatie? Vraag onze specialist dan gerust om advies. Wij raden u sowieso aan een afspraak met ons te maken als u geïnteresseerd bent in onze producten. Op die manier kunnen wij voldoende tijd en aandacht voor u vrij maken. Wij luisteren graag naar uw wensen. En vertalen dat vervolgens in uw ideale kachel!

Bel nu!

Kortom, bel snel naar Jansen Haarden & Kachels. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 026-4434077. Ook voor u hebben wij de perfecte gashaard!

De gasleiding kan nauwkeurig worden weggewerkt onder de vloer, waardoor de gashaard niet meer te onderscheiden is van een houthaard.

Vele merken leverbaar, neem contact op voor meer informatie