Openhaarden Gelderland

Stijlvol en lekker warm met een gashaard in Gelderland

Bent u in Gelderland op zoek naar een bedrijf dat mooie gaskachels of openhaarden aanbiedt? Dan bent u bij Jansen Haarden & Kachels aan het juiste adres. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wilt u ook uw woonkamer, kantoor of hal een stijlvolle aanvulling geven? Laat onze vakmensen dan een kachel, houtkachel, gashaard, sfeerhaard of inbouwhaard bij u in Gelderland realiseren. Wij hebben voor ieder wat wils. Lees snel verder. Of maak gewoon direct een vrijblijvende afspraak met ons!

Onze haarden en kachels

Hierbij nog even een opsomming van enkele van onze producten:

  • Gashaard
  • Sfeerhaard
  • Inbouwhaard
  • Gaskachel
  • Houtkachel

openhaarden gelderland

De grootste keus aan gaskachels in Gelderland

Geen enkele ruimte is hetzelfde. Jansen Haarden & Kachels begrijpt dat als geen ander. Daarom hebben wij een enorm grote collectie aangelegd in gaskachels, houtkachels en openhaarden. Of u nou landelijk, romantisch, modern of industrieel woont; wij hebben de perfecte haard of kachel voor u. Desgewenst geven onze vakmensen u advies. Dan weet u precies wat dé kenner u aanbeveelt. Heeft u zelf al een specifieke kachel of sfeerhaard in gedachten? Mooi! Dan zoeken wij samen met u graag precies die kachel uit die volledig aan uw wensen voldoet.

Ook op locatie in Gelderland uw gashaard kiezen

Natuurlijk kunt u ons geheel vrijblijvend bezoeken. Maak daarvoor een afspraak met één van onze specialisten. Dan wordt er tijd voor u vrij gemaakt om uw wensen tot in detail door te spreken. Met als resultaat natuurlijk die droomkachel of -haard vinden. Wist u trouwens dat wij ook op locatie bij u in Gelderland kunnen komen? Dan kunnen onze experts meteen bekijken wat de maten zijn en wat het beste past qua stijl en ambiance. Ook als u wilt kiezen voor een inbouwhaard. U begrijpt, wij zijn dé shop in Gelderland met de grootste collectie kachels en haarden, zodat u geheid slaagt bij ons. Van een gashaard tot een houtkachel. Wat tot slot nog prettig om te weten is, is dat wij alles in eigen beheer uitvoeren. U heeft dus maar één aanspreekpunt in uw zoektocht naar de ideale kachel of gashaard. Maak dus snel een afspraak!

Geïnteresseerd in gaskachels in Gelderland?

Overtuigd? Maak dan snel een afspraak met Jansen Haarden & Kachels! U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 026-4434077. Voor de beste gaskachels en openhaarden in Gelderland moet u bij Jansen Haarden en Kachels zijn!