Houthaarden

De meest natuurlijke manier om uw woon- of werkruimte te verwarmen is door de aanschaf van houthaarden. Een houthaard is een effectieve warmtebron, zonder risico, waardoor u onbezorgd kunt genieten van een sfeervol haardvuur.
Het hoge rendement van de inbouw houthaarden die wij aanbieden is een ideale manier om hoge temperaturen te verkrijgen in uw woning of bedrijfsruimte. De gebruiksvriendelijkheid is tevens erg hoog, zodat u eenvoudig de luchttoevoer kunt afstellen en gemakkelijk de gewenste temperatuur realiseert.

Verschillende systemen

U kunt kiezen uit een open of een gesloten systeem. Wanneer u kiest voor een gesloten systeem dan is dat een stuk veiliger. Bovendien kan een gesloten systeem blijven branden wanneer u even weg moet voor een boodschap of als u naar bed gaat. Er is ook minder kans op schoorsteen- branden en u heeft minimale uitstoot met een gesloten systeem. Natuurlijk is de keuze altijd aan u en kunt u ook kiezen voor de charme van een open vuur.

Maak Een Afspraak Bij U Op Locatie

Maak kennis met Jansen Haarden & Kachels en maak een afspraak bij u op locatie. Dit geeft ons de gelegenheid u optimaal te adviseren over de houthaarden die voor u het meest geschikt zijn. Naar aanleiding van onze bevindingen en adviezen kunt u vervolgens de juiste keuze maken voor de houthaard die het best bij u past. Doordat wij alleen de beste kwaliteit houthaarden bieden, kunt u ervan uitgaan dat u niet teleurgesteld zult zijn.

Houthaarden
Vele merken leverbaar, neem contact op voor meer informatie