Openhaarden Lunteren

Kies voor kwaliteit

Wilt u uw huis of kantoor in het mooie Lunteren verfraaien door een nieuwe kachel of sfeerhaard? Kies dan voor kwaliteit. Kies voor Jansen Haarden & Kachels! Wij verkopen al meer dan 45 jaar allerhande gaskachels of openhaarden. Ook voor uw pand in Lunteren hebben wij geheid de mooiste houtkachel, inbouwhaard of gashaard. In allerlei stijlen, kleuren, vormen en maten. Wat uw wensen ook zijn; bij ons staan zij centraal. Maak dus snel een afspraak met ons en wij helpen u verder!

Onze voordelen voor u in Lunteren

Ook in Lunteren bieden wij u als professioneel bedrijf vele voordelen. Bijvoorbeeld:

  • Grote collectie
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Grote passie voor het vak
  • Eén aanspreekpunt
  • Grote expertise

openhaarden lunteren

Wat kunnen wij voor u in Lunteren betekenen?

Jansen Haarden & Kachels maakt graag eerst persoonlijke afspraken met iedereen die op zoek is naar een nieuwe sfeerhaard of -kachel. Daardoor kunnen wij tot in detail ieders wensen aanhoren. Ook zien wij dus graag u in onze vestiging. Al uw vragen kunt u ook dan direct bij ons kwijt. Samen met ons vrijblijvende advies in uw achterhoofd kunt u dan vervolgens uw ideale product uit onze gaskachels, houtkachels en openhaarden kiezen. Onze vakmensen monteren dan ook graag later deze droomhaard- of kachel bij u in Lunteren. Tot de tijd dat onze experts tevreden afscheid van u kunnen nemen, heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt. Zo kan er geen misverstand ontstaan in uw wensen en plannen voor uw huis of kantoor in Lunteren!

Maatwerk openhaarden, houtkachels en gashaarden

Vaak denken mensen dat er enkel een paar standaard varianten zijn. Een basis houtkachel bijvoorbeeld. Of een voordelige gashaard. Maar wij vertellen u graag dat wij een enorm aanbod van openhaarden hebben. Wat u ook wenst in Lunteren; wij hebben het. Wat dacht u bijvoorbeeld van een slimme en stijlvolle inbouwhaard? Of past bij u in Lunteren misschien een romantische sfeerhaard beter? U kunt natuurlijk ook verder kijken dan de woonkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gashaard, houtkachel of inbouwhaard in uw keuken of tuin? Kortom, ook voor u hebben wij dé oplossing. Laat u inspireren en adviseren door onze specialist!

Maak snel een afspraak voor een kachel bij u in Lunteren

Kortom, als u in de buurt van Lunteren een grote collectie aan gaskachels en openhaarden zoekt, dan bent u bij Jansen Haarden & Kachels aan het juiste adres. Maak snel een afspraak om uw ideale variant uit te kiezen. Bel ons dus snel via telefoonnummer 026-4434077.