Openhaarden Wageningen

Warmte en sfeer met een openhaard of houtkachel

Op een koude winterdag, heerlijk warm bij een knisperend haardvuurtje… het staat buiten kijf dat een openhaard naast warmte ook voor veel sfeer zorgt. Jansen Haarden & Kachels is dé specialist die voor u in Wageningen uw gaskachels, houtkachel of inbouwhaard kan vervaardigen. Met onze ruim 50 jaar in het vak weten wij waar we het over hebben en kunnen voor elke smaak, elk interieur en elk budget de mooiste kachel of sfeerhaard realiseren. Geen idee wat er op dit gebied allemaal mogelijk is? Maak dan eens een afspraak, wij komen graag bij u in Wageningen langs.

Voor een optimaal rendement

U wilt dus graag uw woning in Wageningen opfraaien met een haard. Heeft u al een keuze kunnen maken tussen een gashaard of houtkachel? En misschien heeft u ook vragen over het rendement dat behaald kan worden. Voor al uw vragen met betrekking tot openhaarden, kunt u bij Jansen Haarden & Kachels terecht. Verwarming met een kachel zorgt niet alleen voor sfeer maar is tevens een natuurlijke verwarmingsbron. Ook op het gebied van rendement valt veel te behalen. En dat is precies waar Jansen Haarden & Kachels u in Wageningen ook bij kan helpen.

Waar profiteert u van in Wageningen?

U wilt natuurlijk wel weten van welke voordelen u in Wageningen profiteert. Dat zetten wij dan ook graag voor u op een rij.

Naast warmte en sfeer profiteert u met de haarden van Jansen Haarden & Kachels van:

  • Gebruiksvriendelijke producten
  • Haarden met een hoog rendement
  • Scherpe prijzen, voor ieder budget
  • Jarenlange kennis en expertise
  • Een ruime keuze

openhaarden wageningen

Voor ieder wat wils

Ook in Wageningen is Jansen Haarden & Kachels een begrip op haard en kachel gebied. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en bedient de gehele regio met uniek maatwerk en creatieve, vernieuwende oplossingen. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de heer Keim Jansen, die met passie en gedrevenheid voor het vak ook in Wageningen keer op keer de mooiste resultaten weet te realiseren. Tevens worden alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor u verzekerd bent dat u in Wageningen een vast aanspreekpunt heeft. Van gaskachels tot houtkachel en van inbouwhaard tot sfeerhaard: er is voor iedere smaak en budget wat wils!

Bel ons voor een afspraak!

Hebben wij u kunnen overtuigen van de vele voordelen die met de haarden van Jansen Haarden & Kachels worden behaald? Bel ons dan voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen met u de haard van uw dromen uit te zoeken. Voor een afspraak in Wageningen belt u ons op telefoonnummer: 026-4434077.